Kontakt

Na Brezno 20
1351 Brezovica pri LJ

Tel: 01/ 256 12 12
GSM: 041/ 626 796

info@gsupra.si


Elektromotorni vozički Zallys

Elektromotorni transportni vozički Zallys brez napora operaterja, zelo hitro, natančno, kontrolirano ter, kar je še posebej pomembno, zelo VARNO prevažajo, vlečejo ali potiskajo tovore teže do 1,5 tone (manjši) oz. večji tudi do 3 t. Uporabni so v različnih proizvodnih ali skladiščnih prostorih, super marketih, bolnišnicah, nekateri pa lahko tudi v zunanjem okolju. So zelo priročni, tihi, okretni in potrebujejo zelo majhen manevrirni prostor, zato so uporabni še posebej tam, kjer za klasična prevozna sredstva, kot so viličarji oz. na njihovi osnovi izdelani vlačilci, nimajo dovolj prostora.

Vozičkom Zallys lahko prigradimo različne vozne osnove ali nadgradnje in s tem, namensko Elektromotorne transportno enoto povsem prilagodimo vašim specifičnim potrebam.

Vse informacije lahko dobite pri podjetju G.Supra www.gsupra.si , ki smo pooblaščeni zastopnik podjetja Zallys za Slovenijo.

Povezavo do kataloga najedete na sledeči povezavi: http://www.gsupra.si/zallys_katalog

Več podrobnosti o vseh izdelkih pa si lahko ogledate tudi na spletni strani proizvajalca Zallys na tej povezavi http://www.zallys.com/